MENU SLUIT

De club van lelijke kinderen (2011-2012)

Op een dag organiseert de school een schoolreisje en alleen een paar leerlingen worden uitgekozen om mee te gaan. Paul, een jonge met grote oren en Ellen, een meisje met rood haar behoren tot de gelukkigen. Het lijkt een gezellig reisje te worden maar al snel blijkt dat er iets heel raars aan de hand is. Ze zijn ineens ver van de bewoonde wereld. Wat kijkt die buschauffeur strak voor zich uit? Waarom moeten ze allemaal dezelfde muts over hun hoofd doen? Wat doen die bewakers eigenlijk in de bus? Ze worden opgesloten! In een kamp gezet! Wat is er aan de hand?

De Club van lelijke kinderen, is een spannende familievoorstelling over een op hol geslagen generaal die het land wil ontdoen van alle lelijke kinderen. Maar wat is lelijk? Flaporen? Een grote neus? Rood haar? Een chagrijnige blik? Verkeerde schoenen? De Generaal beslist, als jouw kop hem niet aanstaat dan is er maar 1 oplossing: Opsluiten die boel! Opgeruimd staat netjes! Met zijn sluwe plan zet de Generaal ouders en kinderen op het verkeerde been en krijgt het zelfs voor elkaar dat een aantal ouders meewerken! Hij is tenslotte de machtigste man van het land, sinds hij de ministers heeft afgezet en hij alleen weet wat goed is voor zijn volk. Pas als diezelfde ouders beseffen wat er is gebeurd, is het te laat en zijn de kinderen al ver weggestopt. Op twee na.

SPEL:
Lucas de Vries, Britt Warmerdam, Anika Schoenmaekers, Nick Overpelt, Sterre Smits, Pepijn Vrijbergen, Charlotte van der Plas, Ruben Kuipers, Coen Hornman, Emiel Hornman, Noortje Kuipers, Maaike Wouters, Anne-Kirsten Jensen, Roxanne van Rijn, Annabel Wendel, Nol Römer, Rabia Kanber, Christiaan van Gestel, Job Bezemer, Madelien Schohaus, Wolf van Lawick, Jelle Römer, Chimène van der Boog, Stephanie Prinsen, Maaike Wouters, Lottie Oostdam, Ivo Vrijbergen, Lisanne Smits, Dafne Otte, Nicky Quist, Richard Klink, Inge Conradi, Bas Reuvers & Cindy de Tombe.

BAND:
Judith Lemkes, Manon Kromhout, Marjolein Overdevest, Paulien van Dieren, Dennis Stapper, Jens van der Ham, Simon Wils, Dalila Baroli Mendes, Karlijn van Harten, Etienne Huwae, Ruben van der Berg.

SPEELDATA:
13, 14, 15, 18, 20 april 2012

REGIE:
Anne Goedhart & Mark van Vliet

TEKST:
Koos Meinderts

MUZIEK:
Tom Spaapen & Jitske Smit-Lancel

CHOREOGRAFIE:
Laura Donders

KLEDING:
Monique Mooijman, Britt de Wilde, Annemieke Efdee, Mirte Hazes, Paula Witlox, Larissa van der Peppel

DECOR:
Joris Hornman & Pascal Spek

PRODUCTIE:
Annemarie Smits & Martien Vrijbergen

TECHNIEK:
Raymond de Brieder, Martijn Nieuwenburg, Ewout Kaufmann & Wouter Bolhuis