MENU SLUIT

Don Juan (2010-2011)

Don Juan is een vrouwenverslinder die alle regels aan zijn laars lapt. Een geboren player. De ene na de andere vrouw weet hij te verleiden. Aan het hof in Napels versiert hij de bruid Isabella, notabene op haar eigen bruiloft, dit tot woede van de bruidegom en de feestgangers. Hij weet te ontsnappen door zijn trouwe knecht Leporello. Op het eiland Terradura verleidt hij het simpele vissersmeisje Zerlina. Na een week vertrekt hij weer en belooft terug te komen voor haar. Zij vertrouwt hem uiteraard niet en reist hem stiekem achterna. In Sevilla heeft zijn vader, een chique hertog zijn zoon uitgehuwelijkt aan de dochter van een rijke zakenman, de Kolonel. Helaas is zij zo lelijk als de nacht… maar ach ook met haar deelt Don Juan het bed… en vertrekt weer.

Hij leeft bij de dag, kiest voor de vrijheid, kijkt niet om en denkt nooit na over de gevolgen van zijn gedrag. Maar de problemen stapelen zich op en blijven hem achtervolgen.

SPEL:
Pepijn Vrijbergen, Richard Klink, François Sergent, Ruben Kuipers, Laura van Hoeven, Anne Busch, Nol Römer, Babeth van der Zalm, Lottie Oostdam, Charlotte van der Plas, Vivian Secrève, Julia Nicolae, Vincent van Woerden, Cherida van Haastregt, Josef Kelly, Lisanne Smits, Heleen de Rijk, Marli Klok, Paulien van Dieren, Emilie van Kinschot, Wouter Bolhuis, Sterre Smits, Noor Lam, Stephanie Prinsen, Marjolein Overdevest, Beaudine Geertman, Nora Tilanus, Judith Lemkes, Arianne Hogervorst, Jos Briedé & Bart Breebaart.

ORKEST:
Simon Wils, Jeroen Smits, Dalila Bortoli Mendes, Marjolein Overdevest, Manon Kromhout, Tom Stapper, Jens van der Ham.

SPEELDATA:
16, 17, 18, 20, 21 april 2011

REGIE:
Mark van Vliet & Anne Goedhart

MUZIEK:
Tom Spaapen & Jitske Smit-Lancel

KLEDING:
Monique Mooijman, Inge Conradi, Larissa van de Peppel, Marja Klink, Soraya van Haastregt, Mirte Hazes

PRODUCTIE:
Annemarie Smits & Joane van Vulpen

DECOR:
Joris Hornman

TECHNIEK:
Raymond de Brieder, Martijn Nieuwenburg, Martijn van Dam