MENU SLUIT

Wil je achter de schermen helpen bij ACT?

Bekijk hieronder het auditiefilmpje

Frequently ACT questions

WAT gaan we spelen?

ACT speelt dit jaar ‘The Hitchhikers Guide To The Galaxy’, geschreven door Douglas Adams. Een wereldberoemde radioserie, boekenreeks, film en nu dus ook een theatervoorstelling!

Seconden voordat de aarde wordt vernietigd (om plaats te maken voor een intergalactische snelweg) hoort Arthur Dent dat zijn grote vriend Ford Prefect eigenlijk afkomstig is van een planeet in de buurt van Betelgeuse.

Vlak voor de grote knal neemt Ford Arthur mee naar het ruimteschip van de Vogons, monsterlijke bureaucratische wezens die de aarde net hebben opgeruimd. Met behulp van het boek ‘The Hitchhikers Guide To The Galaxy’ ontsnappen ze ternauwernood en komen op het beroemde ruimteschip ‘Heart of Gold’ terecht.

Wat volgt is een bizar avontuur dwars door de ruimte vol met eigenwijze computers, een depressieve robot, de tweekoppige president van het heelal, een stel muizen en het echte antwoord op het leven, het universum en eigenlijk alles.

Hoe zit dat met die auditie?!?

Als je achter de schermen wilt helpen, hoef je geen auditie te doen. Er is eigenlijk maar één voorwaarde: dat je het leuk vindt om te helpen en dat je er zo vaak bij bent als je kunt!

Wie mogen meedoen? (en moet ik veel ervaring hebben?)

Iedereen mag mee helpen achter de schermen, van de brugklas tot 6 VWO. Van VMBO-T tot Gymnasium. Je hoeft niet perse ervaring te hebben om mee te doen. Het allerbelangrijkste is dat je er heel veel zin in hebt!

Wanneer beginnen we?

Het is belangrijk om vooraf te kijken of je alle repetities kunt. Daar gaan we namelijk vanuit. In het inschrijfformulier vind je alle repetitiedagen. Overleg dit met je ouders, voordat je je inschrijft.