MENU

ACT speelt: De Revisor / Agenda

Hieronder vind je alle dagen dat DE REVISOR speelt. Wees er snel bij! Vragen over reservering? Mail naar drk@adelbert.nl

Wat is ACT?

ACT (Adelbert College Toneel) is de toneelgroep van het Adelbert College. Al jaren maken we grote voorstellingen in onze mooie theaterzaal. Ieder jaar werken meer dan 50 enthousiaste leerlingen, docenten & ouders samen aan een nieuwe voorstelling. Met dit jaar de knettergekke komedie ‘DE REVISOR’. Wees welkom!

Waar gaat de Revisor over?

Burgemeester Toon Toonder en zijn wethouders hebben een fantastisch leventje. Ze gunnen elkaar de beste baantjes, sluizen gemeentegeld weg en misbruiken hun macht ten koste van hun arme inwoners. Maar dan worden ze opgeschrikt door een vervelende aankondiging: er komt een Revisor de stad controleren!

Uit angst voor straf proberen ze al hun corrupte gedrag zo snel mogelijk toe te dekken, totdat ze horen dat er een mysterieuze figuur al dagen zijn rekeningen niet heeft betaald in het plaatselijke hotel. Dat moet de Revisor wel zijn! Ze overladen de mysterieuze figuur met cadeaus, geld en vleierijen. De man geniet van deze plotselinge aandacht, maar… Is dit de Revisor wel?

De Revisor door ACT is een bizarre komedie in de kleurrijke jaren 80 vol verwarring, een baardje en een beetje musical!

Voorstellingen