MENU SLUIT

Auditie ACT 2020-2021

Doorloop de volgende stappen:

Klik hier om je in te schrijven voor de auditie

Als je wilt meespelen bij ACT. (Wil je liever achter de schermen helpen? Klik dan op het menu rechtsboven op 'Achter de schermen')

Klik hier om het filmpje in te sturen

En om te lezen waar het (korte) filmpje aan moet voldoen.

Klik hier voor de auditie voorbereiding

En te lezen wat je kunt verwachten.

Deadline inschrijving maandag 15 september!

Wacht niet tot het laatste moment met inschrijven!

Loop je ergens tegenaan? Spreek dan DrK of SkW aan in de gang, of mail naar drk@adelbert.nl

Frequently ACT questions

WAT gaan we spelen?

We spelen een bewerking van het beroemde boek van Jan Terlouw: ‘Koning van Katoren’.

De koning is dood. Op de dag dat Stach geboren werd overleed de geliefde koning van Katoren. Nu 17 jaar later heeft Katoren nog steeds geen koning. Het land wordt bestuurd door de ministers. Als Stach koning van Katoren wil worden krijgt hij van de ministers opdrachten te vervullen. Alleen dan kan hij koning worden.

Maar dit zijn niet zomaar opdrachten. Hij moet het opnemen tegen de schreeuwende vogels van Decibel, de verschrikkelijke draak van Smook en schuifelende Kerken van Uikumene. En als hij de eerste opdrachten volbrengt krijgen de ministers het heet onder de voeten en komen ze met steeds moeilijkere opdrachten….

Zal het Stach ook lukken om de knobbelneuzen van Afzette en Rije te genezen en de tovenaar van Ekilibrië vernietigen? Lukt het hem om koning van Katoren te worden?

Speel mee met ACT in deze prachtige klassieker van Jan Terlouw.

Hoe zit dat met die auditie?!?

De auditie staat gepland op woensdag 16 september. Dat is al super snel!

De auditie zal bestaan uit een aantal spelopdrachten (waarvoor je een klein tekstje moet leren) en een korte zangauditie. De zangauditie is optioneel (hoeft dus niet!!)

De indeling wordt bekend gemaakt bij de docentenkamer een dag voor de auditie. Ga van het volgende uit: zit je in de onderbouw? Dan zit je in de eerste groep. Zit je in de bovenbouw? Dan in de tweede groep. Let vooral op de mail die je erover krijgt!

Om 16.00 u begint de auditie voor groep 1, om 19.00u die voor groep 2.
Kan je wel auditie doen maar niet op de tijd die je staat ingepland? Spreek ons dan even aan (DrK of SkW) of mail ons op drk@adelbert.nl.

Wie mogen meedoen? (en moet ik veel ervaring hebben?)

Iedereen mag auditie doen, van de brugklas tot 6 VWO. Van VMBO-T tot Gymnasium. Je hoeft niet perse ervaring te hebben om mee te doen. Het allerbelangrijkste is dat je er heel veel zin in hebt!

Wanneer zijn de repetities?

Goede vraag, dat is dit jaar namelijk anders dan eerdere jaren! De voorstellingen zijn dit jaar in februari in plaats van april. Het is belangrijk om vooraf te kijken of je alle repetities kunt. Daar gaan we namelijk vanuit. De data vind je hier. In het inschrijfformulier vind je ook alle repetitiedagen. Overleg dit met je ouders, voordat je je inschrijft.