MENU SLUIT

Auditie ACT 2019-2020

Bekijk hieronder het auditiefilmpje

Deadline inschrijving maandag 30 september!

Wacht niet tot het laatste moment met inschrijven!

Loop je ergens tegenaan? Spreek dan DrK of SkW aan in de gang, of mail naar drk@adelbert.nl

Doorloop de volgende stappen:

Je kunt je helaas niet meer inschrijven!

Als je wilt meespelen bij ACT. (Wil je liever achter de schermen helpen? Klik dan op het menu rechtsboven op 'Achter de schermen')

Klik hier om het filmpje in te sturen

En om te lezen waar het (korte) filmpje aan moet voldoen.

Klik hier voor de auditie voorbereiding

En te lezen wat je kunt verwachten.

Frequently ACT questions

WAT gaan we spelen?

ACT speelt dit jaar ‘The Hitchhikers Guide To The Galaxy’, geschreven door Douglas Adams. Een wereldberoemde radioserie, boekenreeks, film en nu dus ook een theatervoorstelling!

Seconden voordat de aarde wordt vernietigd (om plaats te maken voor een intergalactische snelweg) hoort Arthur Dent dat zijn grote vriend Ford Prefect eigenlijk afkomstig is van een planeet in de buurt van Betelgeuse.

Vlak voor de grote knal neemt Ford Arthur mee naar het ruimteschip van de Vogons, monsterlijke bureaucratische wezens die de aarde net hebben opgeruimd. Met behulp van het boek ‘The Hitchhikers Guide To The Galaxy’ ontsnappen ze ternauwernood en komen op het beroemde ruimteschip ‘Heart of Gold’ terecht.

Wat volgt is een bizar avontuur dwars door de ruimte vol met eigenwijze computers, een depressieve robot, de tweekoppige president van het heelal, een stel muizen en het echte antwoord op het leven, het universum en eigenlijk alles.

Hoe zit dat met die auditie?!?

De auditie staat gepland op dinsdag 1 oktober.

De auditie zal bestaan uit een aantal spelopdrachten (waarvoor je een klein tekstje moet leren) en een korte zangauditie. De zangauditie is optioneel (hoeft dus niet!!)

De indeling wordt bekend gemaakt bij de docentenkamer een paar dagen voor de auditie. Ga van het volgende uit: zit je in de onderbouw? Dan zit je in de eerste groep. Zit je in de bovenbouw? Dan in de tweede groep. Let vooral op de mail die je erover krijgt!

Om 16.15 u begint de auditie voor groep 1, om 19.00u die voor groep 2.
Kan je wel auditie doen maar niet op de tijd die je staat ingepland? Spreek ons dan even aan (DrK of SkW) of mail ons op drk@adelbert.nl.

Wie mogen meedoen? (en moet ik veel ervaring hebben?)

Iedereen mag auditie doen, van de brugklas tot 6 VWO. Van VMBO-T tot Gymnasium. Je hoeft niet perse ervaring te hebben om mee te doen. Het allerbelangrijkste is dat je er heel veel zin in hebt!

Wanneer zijn de repetities?

Het is belangrijk om vooraf te kijken of je alle repetities kunt. Daar gaan we namelijk vanuit. In het inschrijfformulier vind je alle repetitiedagen. Overleg dit met je ouders, voordat je je inschrijft.