MENU

Wil je achter de schermen helpen bij ACT?

Klik hier voor het inschrijfformulier

Om bijvoorbeeld te helpen bij techniek, kostuums maken, decor bouwen en helpen met organiseren

Bekijk hieronder het auditiefilmpje

Frequently ACT questions

WAT gaan we spelen?

ACT speelt dit jaar ‘De Revisor’

Een klein suffig stadje wordt opgeschrikt door een vervelende aankondiging: er is een Revisor naar hen onderweg. Burgermeester Toon en zijn wethouders hebben een heerlijk leventje, schuiven elkaar de beste baantjes toe, misbruiken hun macht over hun inwoners en halen overal geld vandaan. Dus een revisor kunnen ze absoluut niet gebruiken. Als er een mysterieuze man in een hotel zijn rekeningen niet blijkt te betalen, ruiken de corrupte bestuurders onraad. Zou dit de revisor kunnen zijn? Al snel lijkt hun ergste vrees de waarheid: het moet de Revisor wel zijn. Ze betalen alle rekeningen van de man, laten hem slapen in het huis van de burgermeester en leggen hem volledig in de watten. Maar wat ze niet weten is dat deze jongeman de revisor helemaal niet is! Komen ze er op tijd achter dat deze “nep Revisor” hen voor de gek houdt? Of willen ze het niet zien? De Revisor is een fascinerend stuk over macht, corruptie en heel veel verwarring.

hoe zit dat met die auditie?!?

Als je achter de schermen wilt helpen, hoef je geen auditie te doen. Er is eigenlijk maar één voorwaarde: dat je het leuk vindt om te helpen en dat je er zo vaak bij bent als je kunt!

Wie mogen meedoen? (en moet ik veel ervaring hebben?)

Iedereen mag mee helpen achter de schermen, van de brugklas tot 6 VWO. Van VMBO-T tot Gymnasium. Je hoeft niet perse ervaring te hebben om mee te doen. Het allerbelangrijkste is dat je er heel veel zin in hebt!

Wanneer beginnen we?

Een paar weken na de start van ACT komen we voor het eerst met alle teams bij elkaar. Wacht op een mailtje van ons, dat is alles. Meestal zal je ook op vrijdagmiddag (en vanaf januari ook af en toe in de avond) aan het helpen zijn. Klik hier voor alle repetitiedagen van de spelers, dan weet je ook ongeveer wanneer jij verwacht wordt.